Ölçü Nasıl Alınmalıdır?

Ölçü Nasıl Alınmalıdır?

Anne ürünlerimiz sizlerin beden ölçülerine özel hazırlanmakta olup ölçü alımı ürünün hazırlanmasında en can alıcı noktadır.

Özel Dikimde Gerekli Ölçüler

Gögüs

Göbek

Kalça

Boy

 

Ölçülerin alımını yaptığınızda mezurayı sıkıştırmayın. tam ölçünüzü ve kaç haftalık olduğunuz bilgisini sipariş notu ekranınz yazınız

 

Lohusa Gecelik ve Lohusa Pijama Takımı İçin Ölçü Nasıl Alınmalı?

Mezurayı çok fazla sıkıştırmadan, görseldeki gibi serbest bırakarak ölçümü yapmalısınız.

 

Gögüs

Göğüs ölçüsü ile başlamaktayız görseldeki gibi göğsünüzün ortasından mezura ile göğüs çevrenizin ölçüsünü mezurayı sıkı veya çok dar tutarak değil tam ölçünüzü alıp not ediniz

 

 

 

Göbek

Göbek ölçüsü ile devam etmekteyiz. Göbeğinizin en geniş yerinden (ne kalça ne de gögüse yakın ) mezura ile çok sıkı veya çok bol olmadan tam ölçünüzü alınız.

   

 

 

Kalça

Kalça ölçüsünde dikkat etmeniz gereken detay ise bacaklarınızın kapalı olması. Bacaklarınızı kapatarak poponuzun ve kalçanızın geniş yerinden ölçüyü almalısınız.

 

 

 

Boy

Orta ve Kısa Boylu Gecelikler İçin;

Gecelik boyu bir geceliği en tamamlayan ölçü olmakta. Gecelik arada bir boyda olursa olduğunuzdan daha kilolu, daha kısa ve daha hantal görünürsünüz. Önerimiz diz kapağınızı kırdığınızda tam diz kapağınızın altından 3 parmak daha aşağısı.

Uzun Gecelikler İçin;

Lohusa geceliğinizde uzun boylu gecelik tercih ettiğinizde ara bir boyda olmamasına özen göstermelisiniz. Geceliğin boyu ayak bileğinizin dışındaki kemiğe kadar olmalı. Daha uzun gecelikler ayağınızın altına takılıp sizi rahatsız ederler.

  

Sadece Lohusa Pijama Takımı İçin; 

Göbek ortasından yere kadar bacak boyu.

Bacak Üst Kalınlığı

Bacak İçi Boyu

Ölçülerini de tarafımıza iletmeniz gerekmekte

 

 

Etiketler: Ölçü
Haziran 17, 2018
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR